Siol JO8-1 in het nieuw dankzij sponsoring van Gemert Auto- & Bandenservice

Cuijk, 28 september 2024 – Het jeugdteam Siol JO8-1 uit Cuijk heeft dankzij hun nieuwe sponsor, van Gemert Auto- & Bandenservice, een prachtige nieuwe set trainingskleding in ontvangst mogen nemen. Het team, bestaande uit jonge talenten, is vanaf nu voorzien van nieuwe trainingspakken, regenjassen en voetbaltassen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de inspanningen van trainer Coen Bogaard, die in contact stond met Eric Derks van van Gemert Auto- & Bandenservice.

 

Met deze nieuwe uitrusting is het team klaar voor alle weersomstandigheden, iets wat in het Nederlandse voetbal zeker van pas komt. "De nieuwe kleding zorgt ervoor dat de jongens niet alleen goed voor de dag komen, maar zich ook comfortabel en professioneel voelen tijdens de trainingen en wedstrijden," aldus trainer Coen Bogaard. "We zijn van Gemert Auto- & Bandenservice enorm dankbaar voor hun gulle steun."

 

van Gemert Auto- & Bandenservice: Al meer dan 40 jaar een begrip

 

Van Gemert Auto- & Bandenservice, gevestigd in Cuijk, is al meer dan 40 jaar een gerenommeerd specialist op het gebied van banden en autoservice. Het familiebedrijf, inmiddels overgenomen door Eric Derks, staat bekend om zijn uitstekende service en passie voor het vak. Met een breed assortiment banden, velgen en hun professionele advies helpt van Gemert Auto- & Bandenservice zowel particulieren als bedrijven om veilig en comfortabel de weg op te gaan.

 

"Als lokaal bedrijf vinden wij het belangrijk om onze gemeenschap te ondersteunen, en de jeugd van Cuijk helpen bij hun sportieve ontwikkeling is daar een mooi voorbeeld van," vertelt Eric Derks.

 

Blijvende herinnering voor Siol JO8-1

 

De jonge voetballers van Siol JO8-1 zijn enorm blij met hun nieuwe uitrusting, en ze stonden dan ook trots op de foto in hun splinternieuwe trainingspakken en regenjassen. Dankzij de sponsordeal kunnen de kinderen zich de komende tijd volledig focussen op hun voetbalontwikkeling, en worden ze bovendien perfect beschermd tegen de elementen.

Namens de hele voetbalvereniging Siol en het team van JO8-1 willen we van Gemert Auto- & Bandenservice hartelijk bedanken voor deze mooie samenwerking. We kijken ernaar uit om samen mooie sportieve successen te boeken!